Tuinontwerp voor het goede doel!

Heb jij een tuin van maximaal 100 vierkante meter of misschien een voortuin van maximaal 30 m2 waar je wel een tuinontwerp voor kunt gebruiken? En ligt deze tuin binnen een straal van 20 km rondom Steenwijk?
Dan heb ik hier een hele goede tip voor je.

Ik doe mee met een benefietveiling voor een goed doel waarvoor ik twee tuinontwerpen ga maken. De volledige opbrengst gaat naar dat goede doel.

Op de veilingsite staan trouwens ook nog een heleboel ander leuke items afkomstig van bedrijven uit de regio Steenwijkerland. Dus ook als je op dit moment geen tuinontwerp nodig hebt is het de moeite waard om even te kijken.

Waarom deze veiling?

Anne is 18 en heeft een ernstige vorm van de ziekte van Lyme. Haar broer  heeft leukemie en moet nog tenminste tot mei 2020 chemokuren ondergaan.
Je begrijpt dat dit gezin, ouders en de kinderen  het zwaar hebben; loodzwaar. Om de ziekte van Lyme te behandelen heeft het gezin moeten uitwijken naar Duitsland. Dat heeft grote financiële gevolgen gehad voor het gezin. De behandeling kostte veel geld. Geld wat dit gezin heeft moeten lenen en hen nu in een nog moeilijker positie heeft gebracht.

Dit is natuurlijk vreselijk moeilijk voor dit gezin en hun naasten. Daarom hebben een aantal ondernemers uit de omgeving van Steenwijkerland besloten om een benefiet met een veiling te organiseren.

Omdat ik dit een heel erg mooi initiatief vind, heb ik besloten om ook twee veilingitems in te brengen.

Ik maak een tuinontwerp, beplantingsplan en onderhoudsplan voor een tuin van maximaal 100 m2
én
ik maak er ook één voor een voortuin van maximaal 30 m2.

Super om op deze manier een klein steentje bij te dragen voor dit gezin. Gewoon door te doen wat ik het liefste doe!

Dus?

Dus, wil je een mooi ontwerp én wil je tegelijk iets positiefs doen voor dit gezin? Doe voor 1 maart 2019 een mooi bod op de veilingwebsite! Als jij het hoogste bod hebt uitgebracht, ga ik voor jou aan de slag. Zie ik je binnenkort?
https://www.filantrotante.nl/veiling-benefiet-steenwijk-3/?fbclid=IwAR2t1c2uhfmXPKqeE1yskf7X-AyfA569SRbbIvIgNSvp97Y4f_-HEc291_0

Ken je nog andere mensen voor wie dit interessant is: zegt het voort, zodat we met z’n allen een mooi bedrag voor dit gezin op kunnen halen zodat ze zich kunnen richten op wat echt belangrijk is!

tuinontwerp de groene pen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.