Online cursus Ontwerp je eigen Droomtuin

De Online cursus Ontwerp je eigen Droomtuin door Tuinontwerp De Groene Pen is in de maak. Na een aantal hele leerzame live-workshops, ben ik de workshop aan het omzetten naar een super leerzame online cursus.

vernieuwde workshop maak je eigen tuinontwerp

In de Online cursus Ontwerp je eigen Droomtuin neem ik je stap voor stap mee. Je gaat van het punt waar je geen inspiratie hebt voor je tuin, naar een mooi overzicht van dromen, wensen en praktische eisen die precies bij jou passen.

Je leert een tuinplan te maken voor een tuin die perfect bij jou past. Het wordt geen standaard Pinterest-tuin, maar een persoonlijke tuin waar jij echt heerlijk van kan gaan genieten. 

De cursus leert je rekening houden met het microklimaat in je tuin, zodat je de juiste planten kunt gaan kiezen voor de juiste plek. En zodat je je terrasje ook op het fijnste plekje in je tuin gaat maken.

Je leert hoe je rekening houdt met allerlei nuttige en mooie dieren in de tuin. Zodat jouw tuin niet alleen een fijne plek wordt voor jouzelf, maar ook voor vogels, vlinders, bijen, egels en amfibieën. Kun jij daar ook weer van gaan genieten.

Zie je jezelf al zitten? 

 

kleurige border kleine achtertuin

Het leuke is, dat vanaf deze week de VIP-lijst is geopend.
Je kunt je helemaal vrijblijvend op de VIP-lijst zetten.

Waarom?

  1. Omdat je dan zodra de cursus van start gaat, kans maakt om gratis toegang te krijgen tot de cursus. Ik verloot één gratis deelname zodra de cursus online staat;

  2. Omdat je dan als eerste op de hoogte bent als de cursus online staat;
  3. Omdat je, als je je vanuit de VIP-lijst aanmeldt voor de cursus, je als gratis extraatje de mogelijkheid krijgt om je huiswerk in te sturen voor extra tips en feedback.

Hoe gaaf is dat?

Stuur me HIER een bericht om je vrijblijvend op de VIP-lijst te zetten en maak binnenkort jouw eigen tuinontwerp.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.